BBQ Smoke’n Roast Just Fish


Toch liever vis.....

Houd u niet van vlees, maar wilt u toch barbecueën, dan is dat geen probleem. Wij zijn namelijk heel bekend met vis: gerookt, gebakken of gestoofd. Het kan allemaal. Wanneer u dit arrangement neemt zullen uw gasten niet eens aan vlees denken.



Stel uw perfecte BBQ samen!

Kies uw gerechten, salades en bijgerechten


1. Gerookte zalmfilet:
Heerlijke zalmfilet bereid met verse kruiden, schijfjes citroen en zeezout.

2. Geroosterde dorado:
Ook bekend als zeebrasem, is een perfecte vis om te roosteren, zeker in combinatie met verse kruiden is hij goed van smaak.

3. Gebakken sliptong:
Een mooie ovaalronde platvis, het vlees is stevig en tegelijk zacht en sappig dus een ware delicatesse. Deze visjes worden in olie gebakken.

4. Gegrilde gamba spies:
garnalen aan een spiesje, welke 24 uur van tevoren worden gemarineerd in een licht pittige marinade en dan op het rooster worden gegrild.

6. Grilled Black Tiger shrimps
Gemarineerd in olie met vers geperste knoflook en een pittige touch van de sriracha. Want meer hebben deze schaaldieren niet nodig

7. Kabeljauw spiesjes.
Kabeljauw is een heerlijke witvis met zacht vlees en idem smaak. De stukken vis zijn ingesmeerd met basilicum pesto en gewikkeld in spek, Op het spiesje verder nog heerlijke frisse cherry tomaatjes.

8: Victoriabaars
Een zoetwatervis, lekker stevig en ideaal om op de barbecue te leggen. Wordt in folie gewikkeld met bacon, tomaat, pesto en citroen.


Bij elke keuze krijgt u ook diverse broden, huisgemaakte aoli, tapanade en kruidenboter.
U kunt ook gerechten combineren uit de andere menu's.


1. Creamy cucumber salad:
Een frisse lichtverteerbare salade van komkommer, verse kruiden en een frisse saus op basis van yoghurt.

2. Grilled water melon & basil salad:
Gegrilde watermeloen met basilicum, fetakaas en balsamico azijn.

3. Dill Pickle pasta salad.

4. Mediterranean 3 bean quinoa salad:
Een salade op basis van quinoa, een smaakvol graan aangevuld met 3 soorten bonen. Aangevuld met tomaten, paprika, rode ui en verse kruiden.


1. Mexican rice:
Smaakvolle rijst op mexicaanse wijze bereid. Dus met een licht pittige bit.

2. Baked patatoes:
Verse krieltjes gebakken in olie met verse rozemarijn, zeezout en knoflook, waardoor de aardappels een heerlijk mediteraans tintje krijgen.

3. Roasted Parmasan potatoes:
Gepofte aardappel met parmazaanse kaas en verse kruiden.

4. Mediterranean vegatables:
Gegrilde tomaten, courgette, aubergine, rode ui en paprika in olijfolie met verse kruiden, zeezout en knoflook.


Offerte aanvragen