Over Smoke 'N Roast

Vuur, rook en passie

Bij Smoke ‘N Roast draait alles om jou. Onze catering op locatie reist door heel Nederland om de authentieke smaak van BBQ naar jouw evenement te brengen, waar het ook mag zijn. We streven naar hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare tarieven.

Onze trots is onze authentieke Oklahoma Chuck Wagon, welke in de staat Texas een veelvoorkomend fenomeen is. We wilden jou iets unieks bieden en vonden na uitgebreid onderzoek de perfecte match met de Oklahoma Chuck Wagon. Deze barbecues zijn ontworpen om uitstekend te koken, ovengerechten te bereiden, te roken en te grillen, waardoor ze een unieke én exlusieve ervaring bieden.

Passie voor BBQ

Masters of BBQ

Andreas van Smoke 'N Roast
"Grillen, barbecueën, smoken, zegt u het maar! Het is allemaal geweldig om te doen. Ze noemen mij niet voor niks de BBQ-king."
Andreas
Marc van Smoke 'N Roast
"Ik hou er het meest van om met de mooiste stukken steaks te werken en deze precies te garen zoals de gast dat wenst."
Marc
Ruben van Smoke 'N Roast
"Mijn passie voor American BBQ gaat al jaren terug. Vuur, rook en mooie producten. Helemaal top!"
Ruben
Arian van Smoke 'N Roast
"Ik geniet er van als het evenement op rolletjes draait en iedereen geniet. Met mijn jarenlange ervaring in de horeca kan ik dat als geen ander organiseren."
Arian
Catering van A tot Z

Compleet ontzorgd op Jouw evenement

Dat klinkt goed, toch? Laat het werk maar aan ons over! Zo kan jij zorgeloos genieten van de perfecte BBQ-ervaring. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, compleet van A tot Z.