Antwoord op al jouw vragen

Veelgestelde vragen

Als je van plan bent om Smoke ‘N Roast op locatie te hebben, begrijpen wij dat je wellicht met diverse vragen zit. Daarom hebben we de meest gestelde vragen en antwoorden voor jou op een rij gezet. Ontbreekt jouw vraag? Neem dan contact op.
Wat zijn de voorwaarden met betrekking tot opzegtermijnen bij reserveringen?
Wij hanteren flexibele voorwaarden voor opzegtermijnen en aanbetalingen. Tot 4 weken voor het evenement kan jij kosteloos annuleren. Bij annulering 3 weken van tevoren vragen wij een aanbetaling van 20%. Deze aanbetaling stijgt naar 30% bij annulering 2 weken voor het evenement en naar 50% bij annulering 1 week voor het geplande evenement. We begrijpen dat plannen kunnen veranderen en streven naar eerlijke voorwaarden.
Hoe vraag ik een offerte aan?
Wij staan klaar om van jouw evenement een BBQ-feest te organiseren. Jij ook? Vraag een offerte door hier te klikken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Hoeveel tijd van tevoren moet ik een catering reserveren?
Wij begrijpen dat planningen kunnen variëren en streven we naar flexibiliteit. Hoewel we aanraden om zo vroeg mogelijk te reserveren om beschikbaarheid te garanderen, accepteren we ook last-minute reserveringen, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid.
Zijn er bijkomende kosten waar ik op moet letten?
Eventuele bijkomende kosten, zoals reiskosten of speciale verzoeken, zullen worden besproken tijdens het opstellen van de offerte. We streven naar volledige transparantie over alle kosten.
Hoe verloopt de betalingsprocedure?
Tijdens het reserveringsproces worden de betalingsvoorwaarden besproken. Om de reservering te bevestigen, kan een aanbetaling vereist zijn.
Is het mogelijk om het menu aan te passen aan onze voorkeuren?
Zeker! We staan open voor het aanpassen van het menu op basis van jouw voorkeuren. Uiteraard zullen we dit in overleg met elkaar doen.
Bieden jullie drankopties aan?
Zeker weten! Wij bieden een scala aan drankopties om jouw evenement compleet te maken. Naast onze heerlijke gerechten beschikken we over een mobiele bar en koelkasten om een breed assortiment aan dranken te serveren. Of je nu op zoek bent naar verfrissende frisdranken, alcoholische dranken of op maat gemaakte cocktails, wij kunnen aan jouw drankwensen voldoen.
Bieden jullie dessertopties aan?
Zeker! Als aanvulling op onze hoofdgerechten bieden wij ook dessertopties aan. Van traditionele desserts tot unieke creaties, voor ieder wat wils.
Bieden jullie halal vlees aan?
Zeker! Als onderdeel van onze cateringdiensten bieden we halal vleesopties aan. We begrijpen het belang van dieetwensen en streven ernaar om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen.
Bieden jullie vegetarische/veganistische opties aan?
Zeker weten! We hebben heerlijke vegetarische en veganistische opties beschikbaar voor gasten die geen vlees eten. Laat ons weten als er specifieke dieetwensen zijn, dan zorgen we ervoor dat er voor iedereen iets lekkers is.
Houden jullie rekening met voedselallergieën?
Absoluut. We begrijpen de noodzaak van voedselveiligheid en kunnen voedselallergieën in overweging nemen. Laat ons vooraf weten welke allergieën er zijn, zodat we aangepaste gerechten kunnen bereiden.
Wat voor gerechten serveren jullie?
Onze specialiteit ligt in authentieke BBQ-gerechten, zoals brisket, pulled pork, ribs en kip. Daarnaast bieden we ook diverse bijgerechten en desserts aan.
Hoeveel personeel zal er aanwezig zijn tijdens het evenement?
Het aantal personeelsleden hangt af van de omvang van het evenement. We zorgen er echter altijd voor dat er voldoende personeel aanwezig is om een zorgeloze cateringervaring te garanderen.
Kunnen jullie voorzien in servies, bestek, tafels, stoelen, een bar en andere benodigdheden?
Wij nemen we graag de verantwoordelijkheid voor alle benodigdheden op ons. We kunnen servies, bestek, tafels, stoelen, een mobiele bar, koelkasten en dergelijke verzorgen, zodat jij jezelf kan concentreren op het genieten van jouw evenement.
Bieden jullie kookdiensten op locatie aan, en is dit jullie standaard werkwijze?
Absoluut! Wij vinden koken op locatie een belangrijk onderdeel van onze service en onze gebruikelijke werkwijze, vooropgesteld dat de locatie dit toelaat. Deze aanpak draagt niet alleen bij aan de algehele BBQ-ervaring, maar zorgt er ook voor dat het eten vers en smaakvol wordt geserveerd.
Bieden jullie cateringdiensten door het hele land aan?
Ja. Wij zijn bereid om door het hele land te reizen om cateringdiensten te verzorgen. Of het nu gaat om een evenement in een stad, op het platteland of ergens daartussenin, we zijn flexibel om onze heerlijke BBQ-ervaring naar jouw locatie te brengen. Eventuele reiskosten zullen worden besproken en opgenomen in de offerte.
Wat is jullie capaciteit voor het bedienen van gasten en is er een limiet aan het aantal gasten?
Wij kunnen evenementen verzorgen voor groepen vanaf 30 personen tot meer dan 1000 personen. We begrijpen dat evenementen in omvang kunnen variëren en passen onze service aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, ongeacht de grootte van jouw gastenlijst.
Welke evenementen verzorgen jullie?
Wij verzorgen een breed scala aan evenementen, zoals bruiloften, verjaardagsfeesten, bedrijfsevenementen, jubilea en meer.